Over mij

Ik ben Jorien Kooiman, ervaren communicatie-adviseur. Ik help organisaties om zich beter te profileren. Om ondernemingen, diensten of producten beter op de kaart te zetten. Maar ook bij verandertrajecten in organisaties en bij participatietrajecten verzorg ik de communicatie.

Mijn achtergrond

Ik ben begonnen met een studie Kunstgeschiedenis: eerst in Frankrijk (Lyon) en vervolgens in Groningen. Daarna heb ik de Masteropleiding Communicatiekunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen gevolgd. Tijdens mijn studie heb ik de focus gelegd op externe communicatie en media. Na mijn opleiding heb ik bij verschillende bedrijven als communicatieadviseur gewerkt.

Als persoon ben ik enthousiast, praktisch ingesteld en resultaatgericht. Ik maak me nieuwe (complexe) situaties snel eigen, heb een groot inlevingsvermogen en ben creatief.

Alle zorg uit handen

Ik kijk graag samen met je naar het doel dat je wilt bereiken. Dat doe ik in een vrijblijvend gesprek. Vervolgens maak ik een overzichtelijk (strategisch) communicatieplan en een haalbare planning.

Daarnaast zorg ik – als je dat wilt – voor de uitvoering. Van folder tot uitgebreide campagne en van persbericht tot de volledige organisatie van een informatiebijeenkomst. Een overzichtelijke, herkenbare website, regelmatige berichtgeving op social media. Ik regel het van A tot Z voor je en neem alle zorg uit handen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Jorien-aug-2020-klein-1024x769.jpg